Affaldssystemer

Vores velfærdsteknologiske affaldssystemer er specielt udviklet til plejehjem og hospitaler og sikrer en optimal og korrekt affaldshåndtering.

Mere tid til pleje og omsorg med ny teknologi

Vores velfærdsteknologiske affaldssystemer er specielt udviklet til plejehjem og hospitaler og sikrer en optimal og korrekt affaldshåndtering samtidig med en bedre hygiejne, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst en økonomisk gevinst.

Vores skraldesug, affaldsskakte og linnedskakte skræddersyes til det enkelte projekt samt de ønsker og krav der er til affaldssortering fra kommune og region.

Hver dag genereres der enorme mængder affald og linned på sygehuse og plejehjem, hvilket kræver mange ressourcer på håndtering og transport af dette.

Med vores systemer kan disse ressourcer bruges på andre opgaver og samtidig medføre:

  • Ingen affald og linned skal transporteres rundt på gange, I elevatorer og blandt personale, patienter og beboere
  • Ingen smitterisiko
  • Bedre hygiejne
  • Bedre arbejdsmiljø
  • Bedre økonomi

Med sisatech – totalentreprise sørger vi for en komplet byggesag fra første kontakt til aflevering af et komplet funktionsdygtigt anlæg

Affaldssystemer

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.