Affaldssug

Mere tid til pleje og omsorg med ny teknologi……

Der genereres enorme mængder affald og linned på sygehuse og plejehjem hver eneste dag. Dette kræver mange ressourcer på håndtering og transport rundt i bygningerne.

Ved at installere vores skraldesug og linnedsug kan disse ressourcer bruges andre steder i organisationen til gavn for patienter, beboere og personale.

SISATECH affaldssug og linnedsug håndterer alt affald og linned i et automatisk og komplet lukket rørsystem ved hjælp af vacuum. Systemerne skræddersyes til det enkelte projekt samt de ønsker og krav der er til affaldssortering og linnedhåndtering samt fra myndighederne.

Vores velfærdsteknologiske affaldssug er specielt udviklet til plejehjem og hospitaler og sikrer en optimal og korrekt affaldshåndtering samtidig med en bedre hygiejne, bedre arbejdsmiljø og ikke mindst en økonomisk gevinst.

Skraldesug og linnedsug skræddersyes til det enkelte projekt samt de ønsker og krav der er til affaldssortering og linnedhåndtering samt fra myndighederne.

  • INGEN AFFALD OG LINNED SKAL TRANSPORTERES RUNDT PÅ GANGE, I ELEVATORER OG BLANDT PERSONALE, PATIENTER OG BEBOERE
  • INGEN SMITTERISIKO
  • BEDRE HYGIEJNE
  • BEDRE ARBEJDSMILJØ
  • BEDRE ØKONOMI

MED SISATECH – TOTALENTREPRISE SØRGER VI FOR EN KOMPLET BYGGESAG FRA FØRSTE KONTAKT TIL AFLEVERING AF ET KOMPLET FUNKTIONSDYGTIGT ANLÆG

Affaldssystemer

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.